Головна / Новини / До уваги виборців!

До уваги виборців!

Для тимчасової зміни місця голосування виборець може звернутися із відповідною заявою до органу ведення Державного реєстру виборців.

Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.

Мотивація тимчасової зміни місця голосування зазначається лише у заяві виборця, примірний зразок якої встановлено у додатку 2 до постанови Комісії від 13 вересня 2012 року № 893. Зазначена мотивація може бути викладена, зокрема, у такій формі: “за сімейними обставинами”, “у зв’язку з відрядженням”, “у зв’язку з виробничою необхідністю”, “за місцем роботи”, “за місцем навчання”, “за місцем фактичного проживання”, “у зв’язку із відпусткою”, “у зв’язку із санаторно-курортним лікуванням”, тощо.

Також відділ ведення Державного реєстру виборців інформує, що з метою перевірки та виправлень некоректних відомостей, що стосуються персональних даних виборця в базі даних Державного реєстру виборців, відділом здійснюється уточнення персональних даних Реєстру шляхом звернення до виборців з пропозицією уточнити свої персональні дані.

Для звернення необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу і громадянство виборця, а в разі зміни персональних даних – документи (копії), що підтверджують ці зміни.

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Васильківської райдержадміністрації знаходиться за адресою: 
вул.Соборна, 93, м.Васильків.
Працюємо : 
пн – чт з 09.00 – 18.00; 
пт – з 09.00 – 16.45; 
обідня перерва – з 13.00 -13.45
сб/нд з 09.00 – 13.00

About admin

Залишити коментар

Ваша електронна пошта не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *

*